torstai 8. joulukuuta 2011

Viimeiset paivat Etela-Saarella

Ollaan nyt viimeista paivaa etela-saarella. Tuli vahan takapakkia tossa viikko sitten ja meni vahan suunnitelmat plorinaks eika sen takia kauheesti ehditty Wanakassa tai Queenstownissa hengailee.
Kaytii tossa kattelemassa Pancake Rocksei ja Franz Josef ja Fox Glaciereit, mutta oli niin sateista ja sumuista ettei nahnyt niita kyllakaan koko komeudessaan. Queenstownissa noustiin gondolilla ylos mista nakyi koko kaupunki. Oli tosi hieno saa mutta pilvista :/ Oon kyl aika pettynyt taha saahan taalla, mutta onneks tas on aika monta kuukautta aikaa nauttii kunnon auringosta.

Christchurchissa oli vielakin aikamoinen kaaos liikenteen kanssa kun ydinkeskustan korttelit oli aika pitkalti suljettu. Rakennusmiehet hallitsi sita kaupunkia. Etitittiin tietamme kaupunkiin ja myohemmin ulos sielta yhteensa ainakin 2h.
Keskustaa oli avattu vain ihan pieni patka ja siella vain kalliimpia putiikkeja perustettu parakkeihin. Veti aika hiljaiseksi.

Tanaan ajettiin sitten Pictoniin ja loydettiin turistien hylkaama hostelli missa meidan lisaksi majailee vain 4 ihmista. Tama paikka on tosi siisti ja ihana nakoalakin mutta vissii niin piilossa ettei porukka eksy tanne. Saatiin private room todella halvalla, yleensa saman verran maksaa huone jonka jaat ainakin 4 muun ihmisen kanssa, joten aika helmi. Muutenkin hyva kun lahdetaan aikaisin aamulla takasinWellingtoniin niin ei tarvitse sitten koko taloa herattaa. Kiitoksia Bayview Backpackers.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti