torstai 29. joulukuuta 2011

Australia

Jeejee, eli tultiin tosiaan jo melkeen kaksi viikkoa sitten ja aletaan jo selvita tasta shokista. Kaikki on kallista! Paitsi prepaid-sim kortit. Raha vaan katoaa kasista. Onneksi saadaan melkein viikoksi ilmainen majoituis Ellan suhteiden kautta sitten Sydneyssa.

Aloitettiin siis Aussi kiertue Surfers Paradisesta, mika oli aika pettymys, tosi paljon turisteja. Ei kauheesti tuntunu eroavan etela-Euroopan turistikohteista. No oltiin siella sitten jumissa viikko koska ei nainkin fiksuina ja filmaattisina tajuttu etta muut ihmiset olivat muistaneet ja varautuneet jouluun ja uuten vuoteen, joten ns."parhaissa paikoissa" oli kaikki majoitukset varattu tai hinta oli kaksin-kolminkertainen.

Joulu meni siina beerpongia pelaillessa ja hostellin porukan kanssa hengaillessa koska kaikki meni kiinni tasan kello 00.00 kun joulupv alkoi. Ja siis kaikki. Joka ikinen pikku pubi. Ja joulupv sama juttu. Kaikki kiinni. Onneksi 25.12 hostelli jarjesti pienta lisamaksuu vastaan koko pvn ruoat, eipahan tarvinnut paljoa murehtia.

Oli aika tuulista tuo joulu eli rannalle ilmestyi liian korkeiden aaltojen takia punainen lippu joten rannalla olon voi varmasti kuvitella, loysin hiekkaa silmastani viela maanantaina :)

26.12 jatkettiin matkaa Byron Baylle, New South Walesiin, ja aikaerohan on tunti edelliseen paikkaan :D eli talla hetkella olemme 9h edella.
Byron on pienempi, ja taalla oltas haluttu toi uusvuoski viettaa mut ei tosiaan ole tilaa. Huomenna siirrytaan taas vahan pienempaan paikkaa, Coff's Harbouriin, mutta tuskin se meidan menoo haittaa, ennenkin juhlittu pienemmissakin paikoissa.

Kuvia ei tietenkaan olla kauheesti otettu ku ei olla kauheesti mtn tehtykkaan. Taalla on hauskoi juttui esim. julkisia grilleja ja joihinkin ravintoloihin joilla ei ole taysia lupia saa tuoda omat juomansa. Nain Australiassa.



4 kommenttia:

  1. Hei cool noi grillit :DD
    Vaihoitsä tota taustaa vai vammaakohan tää kone omiaan..?

    VastaaPoista
  2. apua en kyl tosiaan tiia taustasta!

    VastaaPoista
  3. Naah taitaa jotain omiaan vammailla sitten, koska joo :DD Älä stressaa

    VastaaPoista
  4. No kerrankin todistettavasti Elaan on mukana reisussa!!! Kivat tollaiset julkiset grillit. Täällä ne olisi kus.. ja pask.. täyteen ja käyttökelvottomiksi. Mukavaa reissun jatkoa.

    VastaaPoista