perjantai 16. joulukuuta 2011

Loppu pohjois-saari

Elikka Taupossa satoi koko ajan joten paatimme yhden huonosti nukutun yon jalkeen vaihtaa maisemaa. Dormeissa on se vika etta jotkut ihmiset eivat ymmarra etta et voi torkuttaa heratyskelloasi kello kuusi aamulla.
Kaytiin katsomassa Huka Fallsei tai vastaavia ennen kuin menimme Rotorualle,
Missaan esitteessa ei mainita etta koko kyla haisee madille kananmunille kaiken aikaan. Alue on siis jonkinlaista tulivuori maastoa, vai miten se sanotaankaan, ja siella on paljon kuumia lahteita ja pulputtavia mutalammikoita.

Uusi-Seelantilaiset ovat myos kehittaneet varjattyja kukkakaaleja. En usko etta lapset syo niita siltikaan yhtaan enempaa :)

Toisena paivana Rotoruassa ajoimmekin siis Hidden Valley nimiseen paikkaan missa ei ole keinotekoista turisti viihdyketta, niinkuin joissakin paikoissa on laitettu niin etta geysiritkin rajahtavat joka paiva samaan aikaan. Emme tietenkaan olleet ainoat turistit jotka taman paikan loysivat, mutta oli aika makee. Sen pienen saaren sai kiertaa ihan omassa rauhassa ja kierros kestikin noin 1,5h.

Torstaina lahdimme jo Aucklandiin paivaa aikaisemmin alkuperaissuunnitelmasta, koska taalla sataa kaiken aikaan ja pienemmissa kylissa ei oikein sadepaivan tekemiset innostaneet.

Eipa siina muuta, nyt Aucklandissa ja sunnuntai aamusta aikaseen Australiaan Gold Coastille :) Toivottavasti siela paistas aurinko sitten niin saisi vahan tata variakin ;)

Huka Falls
Hidden Valley

Hidden Valley

Hidden Valley

Pulppuava mutakuoppa, Hidden Valley

Auckland, paakatu (huomaa porot)


Hidden Valley

2 kommenttia:

  1. Hyi noi värjätyt kukkakaalit näyttää ällöttäviltä :DD
    Ja joo voinahn mä käydä tsekkaa sulle jtn kenkii jos oikeesti haluut, jos vaik mentäis joulun jälkee viroo ;D

    VastaaPoista
  2. NAm, Altin lempparia, kukkakaalia.. mä taidan pysytellä ihan tos normi versiossa :))

    VastaaPoista