torstai 24. marraskuuta 2011

Wellington

Ollaan nyt paasty tanne saakka tai oikeastaan tultiin jo eilen mutten halua puhua siita, oli ehka maailman huonoin paiva.
Nukutaan nyt pari yota hostellissa nimeltansa Base, joka on suht keskustassa ja saimme sielta parkkipaikankin meidan siniselle paholaiselle. Taallahan ei tietenkaan ole maksuttomia parkkipaikkoja.

Kaikki paikat menevat taallakin aivan tajuttoman aikaisin kiinni tai ainakin eilen illalla naytti silta ja jouduttiin syomaan huonot hampurilaiset Burger Kingissa :( Se jotenkin kruunasi eilisen paivan.

Tanaan ollaan sitten jo katsottu niita Aasiankin lentoi eteenpain ja alkas loppu reissu nayttaa suht selkeelta, vaikkei kauheest nyt muutenkaan liikaa etukateen suunnitella. Sellanen muutos tulee etta saattettas vahan suunnata eri maihin ku alunperin oltiin mietitty, mutta kattellaan sita kun lopulliset maaranpaat on lyoty lukkoon ;)

Ostettiin superhyva teltta ja aloitetaan sniiduilu kun paastaan etela saarelle. pitanee hommata myos parit isot jatesakitkin etta saadaan jonkin sortin sadesuoja :D

Ja kaikille tiedoksi, kylla, olen ehtinyt palaa vaikka aurinkoa on paistanut yhteensa muutaman hassun tunnin koko reissun aikana. Naama ja kasivarret huokuvat punaisuuttaan. Taidankin siis noyrasti lahtea ostamaan sita aurinkorasvaa ja aftersun-rasvaa ja mita kaikkea tallaisille albiinoille onkaan tarjolla.

Tosiaan kun nyt ollaan tassa aloillamme pari paivaa ja jos hostellissamme on kunnon koneet ja valineet saa yhteytta paremmin jos on tarvetta. Kiitoshei ja kuulemiin.

3 kommenttia:

  1. Niinpä, kuka sanoi että osta sitä 50 suojakerroin rasvaa, koska palat kuitenkin??!! Nii ois vaa kannattanu kuunnella mua taas :DD

    Ja meinaatko et pitää muuttaa toi tausta tost, et eri kuva vai mitä oikee haluut? Ja haluutko samaa teemaa, eli just jtn karttoi ja tämmöstä?

    VastaaPoista
  2. jestas sentään oot tosi kaukana :)) terveisiä sinne, toivottavasti jatkossa sujuu vähän paremmin.. vaikka toi telttailu ja sadesuoja kuulosti kyl aika pelottavalta :D uskon, että on kyllä maailmankatsomusta avartava reissu!!

    VastaaPoista